Соопштение за издавање на училишната спортска сала под закуп
18 September 2023
Соопштение за издавање на училишната спортска сала под закуп
Повеќе
Покана за прибирање понуди за автомат за кондиторски производи и автомат за топли напитоци
18 September 2023
Покана за прибирање понуди за автомат за кондиторски производи и автомат за топли напитоци
Повеќе
Превоз за ученици во учебната 2023/2024 година
16 June 2023
Превоз за ученици во учебната 2023/2024 година Сите ученици од 1 до 3 год. при СОУ Гимназија "Јосип...
Повеќе
Билингвална паралелка
14 June 2023
Билингвална паралелка Франкофонска двојазична настава 1 Франкофонска...
Повеќе
Уписи за учебната година 2023/2023
14 June 2023
Уписи за учебната година 2023/2023
Повеќе
Почеток на учебната 2021/22 година
31 August 2021
Почеток на учебната 2021/22 година Почитувани ученици, ве информираме дека утре среда 1.9.2021, започнува...
Повеќе
Одбележување на патрониот празник на училиштето
28 June 2021
Патрониот празник на СОУ Гимназија „Јосип Броз-Тито“ Битола се одбележа на Античкиот театар во Хераклеја,...
Повеќе
Уписи 2021-2022
05 June 2021
Уписи 2021-2022 година
Повеќе
Од Горната до Харвард
20 May 2021
Од Горната до Харвард... Јуни 2017 година, само што завршив основно образование во ОУ „Даме Груев“...
Повеќе
ЕКО Изложба
20 May 2021
Еко Изложба Одбележување на ДЕНОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА. Ученици од СОУ Гимназија „Јосип Броз-Тито“...
Повеќе